Şehit Polis Samet Kırcalı Ortaokulu

Vizyon: Mutlu,özgüvenli,başarılı ,çağdaş düşünce yapısına sahip bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Milli Eğitim temel kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak ;sağlam karakterli,dürüst,kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki,değerlerle donanmış,ülkesine yararlı,okuyan,inceleyen,araştıran,milli ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen,araştırmacı,sorgulayıcı,kendi ayakları üzerinde durabilen,kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.

Başarılar: 24 KASIM 2016 Karşıyaka Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Öğretmenler arası voleybol turnuvası birincisi..

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sehitpolissametkircali.meb.k12.tr

Adres - 6732/5 Sokak No 6 İnönü Mahallesi Karşıyaka / İZMİR

Adres - 6732/5 Sokak No 6 İnönü Mahallesi Karşıyaka / İZMİR

Ulaşım Karşıyaka merkezinden Cumhuriyet Mahallesi dolmuşları okulumuzun önüne kadar getirmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 18 km, İlçe merkezine 5 km uzaklıktadır.